Bungalow Quisisana is een 6-persoons bungalow en ligt op een zeer gunstige locatie op Ameland: vrijstaand en rustig gelegen op een ruime kavel aan de rand van het kleinschalige bungalowpark "Klein Vaarwater" te Buren.

Het bungalowpark ligt niet alleen in de nabijheid van duinen, strand, bos en uitgestrekte natuurgebieden, maar ook diverse voorzieningen zoals een supermarkt, een overdekt zwembad met glijbaan en kinderbad, openbaar vervoer (bus), wegen en fietspaden zijn dichtbij.
 

Bungalow Quisisana beschikt over VVV Classificatie *** (3 sterren) en is voorzien van centrale verwarming en daardoor het hele jaar geschikt voor uw verblijf. De bungalow heeft 3 slaapkamers met totaal 6 bedden. Er is rekening gehouden met kleine kinderen: een kinderbed, kinderstoel en box evenals een kinderbadje zijn aanwezig.
U kunt uw auto bij de bungalow parkeren. Daarvoor is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
In Quisisana kunt u beschikken over draadloos internet (tegen vergoeding).
Huisdieren meenemen is alleen op afspraak toegestaan.
     

Door de buitendeur in de woonkamer loopt u zo het terras met gezellige zithoek op.

Er staat hier een grote tafel met 6 verstelbare terrasstoelen voor u klaar. Bovendien zijn er nog twee comfortabele ligstoelen te vinden. Alle stoelen zijn uiteraard voorzien van comfortabele kussens.

Quisisana ligt vrij van de openbare weg en er is volop ruimte rond de bungalow aanwezig. Kinderen treffen hier daarom voldoende speelruimte aan.
     
Quisisana is te vinden op het kleinschalige bungalowpark "Klein Vaarwater" aan de Gladde Duuntjes 27 te Buren / Ameland.
Dit bungalowpark ligt aan de noordkant van het gezellige dorp Buren.
In dit dorp vindt u bijvoorbeeld een supermarkt, diverse eetgelegenheden zoals cafetaria, pizzeria en restaurants en een aantal leuke kleine winkeltjes voor bijvoorbeeld uw souvenirs.

De afstand tot het dorp Buren is ongeveer 800 meter. Om op het strand te komen is de af te leggen afstand ca. 700 meter.
     
Hieronder ziet u kaartjes waarop de gunstige ligging van bungalow Quisisana is aangegeven.
Op het kaartje links ziet u het bungalowpark Klein Vaarwater even ten noorden van het dorp Buren.
Het rechter kaartje wijst bungalow Quisisana (rood omcirkeld) op het park aan.
 


Terug naar hoofdpagina