In het knusse dorpje Buren aan de Hazeweg worden door de familie Nobel enkele kamers met ontbijt verhuurd.

Het zijn eenvoudige kamers. De kamers zijn ingericht voor twee personen en hebben twee éénpersoonsbedden met dekbedden en bedlinnen  met handdoeken.

De kamers bevinden zich op de eerste etage. De badkamer met douche en wastafel wordt gedeeld met de andere aanwezige gasten. Op de begane grond is het toilet te vinden.

In de woonkeuken van de familie Nobel staat 's morgens op het afgesproken tijdstip het ontbijt voor u klaar. Daarbij is het mogelijk om voor 's middags / onderweg een lunchpakket te maken.

Wilt u buiten zitten dan kunt u gebruik maken van het aanwezige terrasmeubilair.

De directe omgeving van Buren is interessant genoeg voor het maken van leuke uitstapjes.
Zo bereikt u vanaf
de Hazeweg op korte afstand het recreatiegebied De Vleyen. In dit gebied zijn in de bossen met nog veel jonge aanplant prachtige wandelroutes uitgezet. Op het strand van Buren bent u al na ongeveer  tien wandelminuten (afstand circa 800 meter).

Ten oosten van Buren ligt het schitterende natuurgebied het Oerd met diverse fiets- en wandelpaden alwaar u al snel enkele uren kunt vertoeven.

In en om Buren treft u onder meer een supermarkt, diverse eetgelegenheden zoals restaurants, een pizzeria en een cafetaria en twee fietsverhuurders aan.
Buren kent verder nog het Landbouw- en Juttersmuseum dat zeker interessant genoeg is om te bezoeken.

Het buurdorp Nes ligt op circa 1500 meter afstand ten westen van Buren en biedt prachtige winkeltjes en terrasjes voor een middagje genieten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als u verdere informatie wenst over prijzen, vrije perioden en reserveringen van kamers neemt u dan contact op met mevr. J. Nobel - De Jong.
Links op deze pagina vindt u haar telefoonnummers. Haar e-mailadres is: kamersnobel@amelandbungalow.nl.